ang. hårfärg :)

Glömde skriva i förra inlägget att jag och Sabine snackade hårfärger. Vi kollade in våra egna kära huvuden och jag konstaterade att Sabine har sån fin blond hårfärg medan min ser helt grå/svart ut hahaha. Jag vet inte vad som hänt, har jag gått och blivit brunett på äldre dar? nej det här måste åtgärdas. Jag vill ju ha min ursprungliga blonda färg, till och med lite ljusare :) så på onsdag är jag ledig och då blir det till att uppsöka en frisör som kan fixa till mitt hår på momangen haha.

Sabbi, du är alltid så snäll som säger att mitt hår är fint, men det är det icke! haha jag är ta mig tusan gråhårig :D


Läggdags

Nu är det dags att gå och lägga sig, börjar faktiskt bli lite trött :P Har haft en supertrevlig dag, både med Kamilla och Sabine :) Har ätit gott och umgåts med mina kära vänner hela dagen. Samuel har också haft det roligt, speciellt kul var det att leka med bästis-Isabella och busa med Sabine with all the funny gosedjur :)

Imorgon väntas förskolan för samuel och Universitetet för min del. Jag måste hinna göra en läxa också innan jag börjar kl 13.00 men det ska nog hinnas med med lite tur :)

Natti natti med er alla sötnosar där ute!

En riktig friends-dag :)

Idag är både jag och Samuel lediga, vilket är superskönt och kul. På dagen ska vi träffa våra friends in Högmora- forest (Kamilla och Isabella- Kristall) och på kvällen ska jag träffa min kära vän Sabine vilket ska bli mycket trevligt :)

Vad vi och våra forest-friends hittar på återstår att se, men det blir alltid något trevligt, kul och mysigt :)

Här kommer en bild på Samuel och hans Bästis, och en på mamma Kamilla och dotter.

                       
Bästisarna på ett litet                  Mamma Kamilla och Isabella- Kristall
mini-kalas för Samuel :)                              i våras :)


Och ikväll ska jag som sagt träffa min Sabine, det var ett bra tag sen nu men vi har ju alltid så kul :) vi ska ut och äta mat, snacka och förmodligen skratta väääldigt mycket :)

                        
Sabbi och hennes kille                      Kräftskiva hos Maria! :)
på Samuels 1års kalas :)






LOVE <3


fläskläpp :-(

Imorse när jag och min lille Samuel var ute på promenad stannade vi till lite vid Sköndalsskolans skolgård. Vi såg en fotboll ligga där och vi började leka med den :-) vi lekte och lekte till den lille prinsen helt plötsligt ramlade omkull och slog sig. Han föll och landade på munnen och började gallskrika. Jag blev självklart livrädd då jag såg massa blod komma ut ur munnen, visste inte vad jag skulle ta mig till.

Efter en stund blev allt lite bättre och han slutade gråta men han fick den värsta FLÄSKLÄPPEN jag någonsin sett, stackaren. Hoppas att svullnaden går ner snart men det gör den säkert, det ser oftast värre ut än vad det är. Hur som helst skrämde du mamma rejält Samuel <3

Ni får inte se någon bild då jag inte vågade ta någon, det ser alltför läskigt ut :-(



Puss&Kram från oss!


Prince is cool :-)



Denna bild är väldigt suddig och liten men jag tycker att den är så cool. Min son är riktigt schteeek på den här bilden. Haha, nu fattas bara backslick så passar vi in bland resten av stureplans-nissarna (geeksen) =)


klippning och Changeling

Idag gick jag och min kompis Nathalie till Salong Pierre i Sköndals centrum. Jag skulle nämligen klippa mig och natta var så snäll som följde med. Han brukar klippa mitt hår bra, så han får den stora äran, haha. Reslutatet blev bra men kort, ser ut lite som Idol-Tove nu i håret tycker Nathalie :-)

Sen gick vi och hyrde film, kände för att ha en lugn och mysig dag. Vi valde filmen Changeling med Angelina Jolie och den är sjukt bra, men hemsk då den är byggd på en sann historia. Jag har sett den ett antal gånger tidigare men kan aldrig se den för många gånger. Gråter förövrigt lika mycket varje gång.. För er som inte sett denna film, GÖR DET!!!

Nu kom jag precis hem och ska snart äta,.. vad har ni för er en lördag som denna? :)

Pussen på bussen!


...

Skriver ett till inlägg för jag har såå tråååkigt just nu. Börjar till och med bli trött för jag är så uttråkad haha :) men sitter och tänker på vad jag ska göra i helgen, hur jag ska planera tiden (det krävs mycket planering när man har barn). :) 

Jag ska iallafall träffa Min Natta så mycket som möjligt eftersom hon åker till Thailand på tisdag och är borta i 3 veckor (alldeles för länge tycker jag, kommer sakna <3 ) men det blir underbart för dig gumman, det är du värd som jobbar och står i jämt.

Men du vet att du får sola och bada åt mig också :-)


Puss&Kram


fredagskväll..

Sitter hemma och har fredagsmyyys men är sjukt taggad för utgång. Min kära kusin skulle ju ha kommit i helgen och vi skulle gå ut och dansa och bara ha allmänt kul. Men det blir ju som sagt uppskjutet någon helg men jag kanske går ut imorgonkväll iallafall om det är någon annan kär vän som ska ut :)


Här kommer iallafall lite gamla och pinsamma bilder på mig och darlo, som jag hittade i någon gammal mapp på datorn för en stund sen. Haha, bli inte arg på mig nu Malin...  :-) dom är ju inte såå pinsamma, jag tog inte dem värsta.



    

Brevens i Vingåker, folk blev chockade över vårat agerande denna kväll. Inte vår mest mogna period men det sket vi i då. <3


If I was a wealthy girl...



Pengar är inte allt men jag måste ju erkänna att det vore helt underbart att ha obegränsat av dessa. Tänk allt man skulle kunna köpa och göra utan att behöva fundera över ekonomin? Aldrig behöva ha några ekonomiska bekymmer överhuvudtaget. Många familjer och par bråkar om ekonomin, det är nog huvudanledningen till att många äktenskap och förhållanden går i stöpet idag. Det beror ju också på att många lever över sina tillgångar vilket heller aldrig blir bra i slutändan. Men kort och gott, I WISH I WAS RICH! mamma säger förövrigt att det skulle passa mig haha, fråga mig inte varför... :-)


Ledig idag

Idag är jag ledig från skolan :) långhelg med andra ord då jag till och med är ledig på måndag. Samuel får vara hemma med mig idag från förskolan vilket han tycker är vääldigt kul, jag med förstås.


Egentligen skulle min älskade kusin komma till mig i helgen, men något dök upp som gör att vi får skjuta upp det någon helg. Tråkigt, jag hade nämligen sett fram emot en helg med min darlo <3 Vi har ju alltid Galet kuuul men vi får helt enkelt ta igen det så fort som möjligt :D

Här är min lilla Prince när han åt lussebulle igår. Han älskar det men å andra sidan vem gör inte de? :)

              

Jag kan själv äta hur många som helst, haha. Måste köpa ett nytt stort paket med lussekatter idag :-)


En underbar dag :)

Denna dag har helt enkelt varit underbar :) Jag och Emelie hade hur trevligt som helst på Centralbadet, vi gymmade, simmade, bastade, bubblade i bubbelpoolen och snackade om allt mellan himmel och jord. Efter centralbadet gick vi till kungshallen och åt mat, hon tog tacos och jag kycklingspett, supergott! Man blir ju alltid så hungrig eller sugen på något efter man badat.

När jag kom hem hämtade jag lilla gubben min på förskolan. Klockan hade då hunnit bli halv 4, mötte upp Nathalie i centrum här där vi bor i sköna sköndal och vi tog sedan en tur till farsta :) Där gick vi runt och tittade samt shoppade. Samuel fick nya vinterskor, han älskar att vara i skoaffärer, springer runt och river ner allt. Mamma och Nathalie hade inte en lugn stund haha.

 Efter att ha gått runt i Farsta en stund fick vi ett litet infall. Vi ville att Samuel skulle bli lite fin i håret, så vi uppsökte en frisör :) Vi fick tid direkt då det var dropp in. Frisören trodde att Samuel var en tjej och började babbla "har du klippt henne förut?" "vill hon sitta i ditt knä eller?" jag och Nathalie spelade med eftersom det blev så pinsamt men gud vad vi skrattade. Vi var ju tillslut tvugna att tala om att barnet hon klippte var en pojke då hon började klippa tjejfrisyr, vi ville ju inte komma därifrån med hela håret klippt som en tjej. Nej nej en pojkfrisyr ville vi ha :) dock inte hur kort som helst. Samuel var så duktig och satt i mammas knä hela tiden och han blev så fin till slut vår älskade unge.

Här kommer lite bilder från idag!

 En riktig rockabilly ;) haha


Tog visst ingen bild på resultatet, men det blev jättefint :) ni får se en annan dag. Tog heller inga bilder då vi var på centralbadet, dels glömde jag kameran och sedan hade vi inte tid! :-)


Puss Puss!


en bra dag..

Dagen har varit bra, jag har skrivit klart mitt arbete vilket känns skönt. Prinsen har precis somnat nu och jag har snackat med min kära vän Emelie i telefon. Vi ska nämligen åka och bada imorgon på Centralbadet vilket ska bli hur mysigt och kul som helst. Hon och jag brukade ofta åka och bada under vår tonår, oftast på eriksdal men även nere vid handikapps i Sköndal och vi hade alltid lika kul. Nu var det alldeles för längesen vi var på ett badhus men imorgon blir det centralbadet som sagt :) det är så avkopplande att vara där!

Vi ska gymma lite innan också, haha undra hur det kommer gå. Jag har ju inte de största och mest vältränade kroppsmusklerna men lite träning måste man ju få.

God kväll allihop :)

Sötnosen



Måste bara lägga in en bild på den finaste lilla pojken som finns på denna jord. Han är ju bara för söt, ibland är jag faktiskt rädd att jag ska råka äta upp honom :) Här borstar han tänderna självHan är väldigt duktig och tänderna är viktiga att sköta om men barntandkrämen är självklart godast tycker han. Nu tror jag däremot att det är dags att gå till frisören för första gången med lillen eller vad säger ni? :)


låtsasmascara :)




Imorse när jag vaknade och tittade mig i spegeln, såg jag inte lika pigg och läcker ut som jag brukar (haha) vad kan ha hänt? jo mina ögonbryn och fransar syntes knappt, såg bara allmänt blek och tråkig ut. Jag måste genast ta fram den underbara produkt (se ovan) och färga mina bryn och fransar så jag syns igen.

Det är inte varje dag man orkar sminka sig, dessutom är det inte bra för hyn osv men man vill ju ändå se lite naturligt vacker och fräsch ut. Då kan jag verkligen rekomendera att färga fransar och bryn till både tjejer och killar. Alla behöver inte färgsätta dessa men för de personer som behöver lite färg för att ge mer uttryck till ögon är detta en fantastisk lösning. Man ser alltid fräsch ut och är inte beroende av smink. Man är fin när man vaknar, när man solar och badar på stranden, ja alltid!

The best product ever ;)

svensk dokumentär ikväll

Ikväll ska jag för ovanlighetens skull se på teve. Det är en dokumentärserie som går nu, nämligen mamma till en mördare. Såg även detta program förra veckan. Förstå vad hemskt? ens älskade barn mördar en annan människa, vad misslyckad man måste känna sig som förälder. Det måste ju vara som att leva i en mardröm, vilken skuld och skam man får leva med resten av sitt liv. Jag förstår inte att man inte uppmärksammat detta mer i media, man talar sällan om hur anhöriga till mördaren mår. Jag menar dem måste ju må minst lika dåligt som de anhöriga till den som blivit dödad. Jag hade nog iallafall mått lika dåligt som mamma om mitt barn blev mördad eller tog livet ur en annan.

Förstår inte hur folk kan gå vidare ur sådana händelser, det måste helt enkelt vara onaturligt förjävligt jobbigt för båda parter.

STOPPA VÅLDET!!!


måndag..

Filmen igår var väldigt bra, dock somnade jag till några minuter i slutet av filmen haha, jag vart så trött. (så kan det gå när man är på bio seeeent). Samuel är fortfarande sjuk så nu måste vi gå till läkaren, hoppas inte att det är öroninflammation igen. Inte bra att äta penicilin så ofta, man kan ju bli immun till slut. Men vi får se, han har ju inte haft feber inatt iallafall :)

Satt precis och kollade igenom några gamla bilder på när jag var gravid. Det var verkligen underbart (ännu underbarare är ju förstås då de små rackarna kommer ut) men jag kunde absolut inte klaga på min graviditet. Den var toppen! Ingen känsla är häftigare än att ett barn växer och sparkar innuti en. Jag har nog aldrig varit så lycklig som den 3/9-08, kl 06.27 då jag fick se min prins och ta honom intill min famn för första gången. Mamma älskar dig Samuel!



Nu har prince blivit såhär stor, kan inte förstå att tiden går så fort!




bio ikväll :)



Ikväll ska jag och min kära bror gå på bio. Vi gick och såg ettan för länge sen och nu ska vi se tvåan. Jag brukar verkligen inte tycka om vampyrfilmer men "Twilight" var faktiskt överraskande bra, så nu hoppas jag att tvåan också håller måttet :) Älskar kärleksfilmer som denna!

Dock börjar filmen inte förän 21.30 och jag som redan är trött efter allt plugg idag. Men man piggnar nog till på väg in :)

Nu ska jag hoppa i badet, allt för att undvika att plugga!!! haha




Ha en fortsatt trevlig söndag =)

plugga..




Jaha då är det bara att sätta igång att läsa och skriva. Jag pluggar ju för er som inte vet till låg och mellanstadielärare och det är sjukt kul, världens roligaste yrke LÄTT! Problemet är att jag aldrig läst en hel bok i hela mitt liv (finns det något tråkigare än att läsa?) och så ska jag bli svenskalärare, PINSAMT! men hur som haver är jag utan att skryta grym på att skriva, jag vet precis vad lärarna vill ha i hemtentor och liknande och får inte sällan högsta betyg, tänk om de visste att jag i själva verket inte läst en sida??? ooops, jag är förjävlig... känns inte schyst mot mina kurskamrater som sitter i veckor med ett arbete och läser järnet medan jag sitter ett par dagar innan inlämning och skriver (och läser det lilla som behövs) och får bättre betyg! Jag är helt enkelt föööör braaa.. nu ska jag börja skriva på ett arbete som ska lämnas in på onsdag, känner mig lite otaggad måste jag erkänna. Vill hellre hitta på något kul (eller som Samuel skulle säga KOL) med min lilla prins. Här kommer förresten lite bilder på mitt hjärta!


                                                där är nathalie också, älskar dig gumman! <3

Anderas Carlsson

Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag tycker denna karl är så otroligt sexig, alltså egentligen är han ju inte så snygg (eller?) men ändå, han har nåt visst. Med orden Charmigt sexig skulle jag beskriva honom, han är ägande på något vis och väldigt talangfull, dock verkar han ju helt uppslukad av sitt musikintresse och sin karriär att han förmodligen glömmer bort (har inte tid med?) det viktigaste i livet, nämligen relationer och kärlek. Så han är rik på ett sätt men kanske fattig på ett annat? aja jag känner inte honom men det är lite vad jag tror....

Jag är förövrigt helt besatt av idol, hade jag sjungit lite bättre än vad jag gör hade jag lätt sökt (man har ju en hemlig dröm om att bli en liten stjärna) men det är ett bra program där talangfulla personer utvecklas något oerhört, Hejja TOVE, hon är sjukt snygg och grym på alla sätt, ingen fjantig bimbo där inte!!!

Prins ligger och sover, han är fortfarande sjuk min lilla älskling. Hoppas på bättring tills imorgon annars får vi nog uppsöka farbror doktorn!

Puss på er, ha en trevlig fredagskväll ;)


kebab på bussen

Jag kom nyss att tänka på något som jag tycker är så otroligt vidrigt och att folk inte fattar det,.. det är ofta så att när man är ute sent på kvällen/natten oftast på fredagar eller lördagar så åker man hem med bussen (kanske med nattbuss 807 haha) man vill egentligen bara hem och sova men möts av massa fulla folk och någon spya här och där...  till råga på allt är det någon idiot som sitter och trycker i sig en kebab mitt bland allt detta. Fan dessa lukter tillsammans toppar nog listan på vidrighet, finns det nåt värre än kebablukt på buss,.. ät upp maten (om man nu kan kalla det mat) innan ni kliver på bussen!!! Jag får kvällningar varje gång och en vacker dag kommer jag spy på riktigt... jävla kebabmonster!

tröttisar

Både jag och Samuel är sjukt trötta idag,.. Samuel är sjuk, jätteförkyld och har fått stanna hemma från dagis ett par dagar med mamma. Själv har jag bara sovit 3 timmar inatt men ändå varit igång hela dagen, no time to rest när man har barn  :)

Nu börjar mammas pojkar, jag ser inte så mycket på teve faktiskt men passar på när lillprinsen sover. Mammorna i den serien är ju sjukt jobbiga, för att inte tala om tjejerna. Jag brukar som tur är vara omtyckt av en pojkväns föräldrar, det är nästan så att dem gillar en mer än vad själva killen gör haha, så får det ju inte riktigt vara.

Nu blev jag sugen på nåt onyttigt, tur att mamma bakat bullar idag :) jag har nog ätit 8 st redan haha men måste bara ta en till....

God kväll på er alla! :)


börja blogga...




Jag har tidigare tänkt att jag aldrig skulle orka blogga men nu har jag helt plötsligt fått en stor lust att skriva av mig, att delge delar av mitt liv, mina tankar och åsikter. Så jag gör ett försök, jag börjar blogga! Här är en bild på mig och min älskade son Samuel från i somras när vi var på Gotland. Det var hans första riktiga semester och den var superbra och fin på alla sätt, WE LOVE GOTLAND :D Puss&kram


Välkommen till min nya blogg!