Det bästa från Idol 2004-2009



Nu har jag, min pappa och lilla samuel suttit och tittat på Idol- dvd:n i ett par timmar och skrattat åt alla pinsamma människor som gått dit genom åren och sjungit urdåligt! Det är ju många duktiga sångare som kommit fram genom programmet också så dem är ju en fröjd att lyssna till. Jag måste ju säga att den "nya juryn" är så mycket mer kompetenta än den som var innan. Andreas, Laila och Anders är riktigt proffesionella.




God kväll!

Nu var det faktiskt ett tag sedan jag uppdaterade bloggen. Har haft så mycket annat kul att göra så har inte riktigt haft tid :) men nu kommer iaf några bilder från julafton som lovat till att börja med!

  

 

  


  

 

                                                          

                                                                        AVATAR

                             

I måndagskväll var jag, D och F på bio i Heron City. Vi såg AVATAR i 3D och den var grym. Den var riktigt bra gjord och hade ett bra budskap tycker jag. Säger en del om hur ondskefulla vi människor är här på jorden och jag grät en liten skvätt då och då faktiskt. Kan rekommendera er att se denna film, man är som i en annan värld och det är riktigt coolt :)

Nu ska jag sova, börjar bli trött. Har haft en shoppingdag och inhandlat en hel del snygga toppar/klänningar varav en jag ska ha på nyår :D Samuel ligger och snarkar där inne i sovrummet min lilla sötnos, så nu ska jag krypa ner bredvid honom <3

Natti Natti

 


Annandag jul!

Julen har varit helt underbar, har haft det så skönt och trevligt. Samuel var så söt när det var julklappsutdelning. Han var inte ett dugg rädd för tomten, utan tog alla paket och la i sin egen hög. Haha det såg så kul ut! han trodde att ALLA paket var till honom ;) Bilder kommer upp senare från julafton!

Samuel var iallafall nöjd med alla julklappar, han fick:

Duplo, Lego
2 st leksaksbilar
Trafikmatta (sån där leksaksmatta)
Leksaksväska
Mini synth
Leksakshund som går, gör volt osv
2 st pyjamasar
En tröja
4 st pekböcker (väldigt roliga)
Pussel
400 kr presentkort på Åhléns
Vantar
Träleksak som man bankar på med hammare typ
3 st disneyfilmer
Bollhavsbollar (vi ska fixa bollhav som prins kan leka i)
mm...

Igår på Juldagen skulle jag och Malin festa. Vi hade ju tänkt åka till Norrköping men då det blev snöoväder nöjde vi oss med att tillbringa kvällen i Katrineholm :) Vi umgicks med Murat (Malins barndomsvän) och hans storebror vilket var supertrevligt. Vi satt i en bar, snackade, drack drinkar och skrattade! Det blev inte så livat och inte så mycket dans som vi hade velat men kvällen var ändå trevlig & kul (det kan ju inte bli annat när man är med malin).

Imorgon åker jag hem till Stockholm. Ska träffa Nathalie då som jag har saknat så mycket. Vi har inte setts på nästan en månad nu ju, alldeles för lång tid ifrån varandra. Har jullov fram tills den 13e januari om jag inte minns fel så lite semster till har man allt kvar. Superskönt!



Hoppas ni också har haft en underbar julhelg! :)








GOD JUL!

Nu bär det av till landet :) GOD JUL med er allesammans! Hoppas ni får en mysig julafton med god mat och mycket paket! :-)


PUSS PUSS

 

 

 


Svaret:

Rätt svar på gåtan (det mest korrekta svaret enligt mig) är det som Robert skrev som kommentar på förra inlägget. En lampa tänder man och låter den vara tänd en stund,.. sen släcker man den och tänder nästa och den sista låter man bara vara (släckt alltså).... sen går man upp på vinden och möts då av en lysande lampa och två släckta. Då känner man på de två släckta för att se vilken som är varm (man tände ju den första lampan en stund för att få den varm) och då vet man ju precis vilken knapp som hör till vilken lampa! :)


DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN!

Nu är den inte långt kvar till julafton, Samuel längtar som bara den efter alla paket haha :) jag längtar mest efter att få träffa släkten och allra mest min älskade kusin Malin. Vi ska ha så kul, vi sitter alltid och skrattar åt kalle anka. Piff och Puff är ju gulligast, vi brukar nämligen kallas piff & puff just för att vi pratar, tjattrar och skrattar oavbrutet. Vi ska även ut och festa på fredag i Norrköping, hehe. Vi ska dansa järnet, det var så längesen ;-) <3

Hej på en stund, Puss puss!


IQ- test, gåta.

Försök att lösa denna gåta, svar kommer senare! Det är som ett litet iq-test, ingen i min familj klarade den utom JAG haha (på mindre än en 1 minut också, man är ju sjukt intelligent ;P )

En man står i en källare med tre olika knappar som går till tre olika lampor på vinden. Han vill veta exakt vilken knapp som går till vilken lampa, men får bara gå upp till vinden för att kolla EN gång. Hur ska han bära sig åt för att få reda vilken knapp som hör till vilken lampa?


Söndagkväll..

Jag och mamma fick tag i en hel del julklappar. Riktigt bra saker faktiskt och nu har vi suttit i drygt 2 timmar och slagit in allt! Det är så kul att göra fina paket, det blir ju så mycket roligare att öppna dem då.

Annars idag har jag och Samuel umgåts med min pappa. Samuel älskar sin morfar så mycket och blir så glad varje gång han träffar honom. Vi lekte med alla Samuels hundratusentals leksaker och åt god mat, det var verkligen roligt. Sen på eftermiddagen gick jag och lillprinsen ut för att åka pulka. Vi åkte med de "stora" barnen i semlanbacken. Haha va kul det var. Vi kunde ju inte åka ända uppifrån eftersom Samuel är så liten, men från halva backen iaf. Samuel skrattade hela tiden :) jag fick skydda hans ansikte eftersom all snö flög upp på honom när vi åkte. Sen åkte JAG i mördarbacken haha, den är verkligen brant. Jag och lillebrorsan åkte alltid i den då vi var små. Den ligger en bit bort från semlan.


Nu ringde precis min underbara vän Maria och vi ska ses imorgonkväll :) Har inte träffat henne sen hon flyttade hem från Jönköping så det ska bli askul att äntligen ses.

 

NU BLIR DET SÖNDAGSMYS!!!

 


Shoppingdags

Julklappsshopping på hög nivå idag, WIHOOOO!!! :D

Stockholms stad, Here we come! and we are going to be spending an obscene amount of money!!! Haha...  nästan iallafall

Bad-dag i snöstormen

Idag åkte jag och min kära bror till Centralbadet och simmade å kopplade av mitt i all snökaos. Vi åt även kinabuffé vilket var väldigt gott. Jag åt typ 3 portioner haha, David orkade bara en :) Sen köpte vi lite gott godis och spanade i några affärer innan vi åkte hem. Då vi kom hem hämtade jag lillprinsen på förskolan, han fick sitta i pulkan på väg hem. Vi åkte även ner för en liten backe tillsammans och gud va vi skrattade. Det är så kul med pulka! varför är det inga vuxna som åker? måste man bli tråkig bara för att man inte är 8 år längre? nej ut å åk med er alla ungdomar/vuxna, återupplev vintern du hade som barn :D

Imorgon ska jag bege mig till stan igen, med min mamma. Vi ska handla julklappar vilket ska bli riktigt kul ;)

Puss & kram!


Tessie 10 år <3


Vad är det för en dag? är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag för det är
Tessies 10-års dag!!! HURRA HURRA HURRA :D



Tessie har varit med vår familj i 10 år nu och hon är verkligen en familjemedlem som vi älskar något otroligt. Även om du skäller alldeles för mycket gumman så är du den finaste lilla hund som finns, du är så klok också. Sitter alltid i fönstret och väntar när någon t.ex. är och handlar. Hon gillar även kel och mys, är lite svartsjuk sen Samuel kommit eftersom hon inte får lika mycket uppmärksamhet men hon förstår att han är liten och måste tas om hand. Jag glömmer aldrig den dagen jag fick se dig första gången min älskade hund. När vi skulle åka och hämta dig, du var bara en liten valp. Jag var så lycklig och älskade dig från första stund,... snälla lova att leva många många år till, vill aldrig förlora dig! Din matte Sara <3


Farsta..

Idag är ju första dagen på mitt jullov! Men jag har suttit och skrivit nu i drygt 1 timme om två böcker som läraren vill ha in (då det egentligen skulle varit lektion idag). Nu är det klart, så jag ska snart bege mig till Farsta Centrum för att införskaffa mig lite prylar som jag kan ge bort till mina nära och kära på julafton. Iochförsig ska jag och mamma julhandla på fredag så jag kanske inte behöver shoppa ihjäl mig idag, hehe. ;)

Samuel behöver verkligen ha en pulka. Det är omöjligt att köra vagn i all snö så det lär vara smidigare att använda pulka som färdmedel i dessa vintertider haha. Han tycker att det är väldigt kul också (han åker mycket pulka på dagis) vilket är en förutsättning för att det ska funka.

Nu ska jag äta lunch, mamma har gjort potatisgratäng med något gott till... Mums! :)




Pepp



Ibland blir jag så trött på människor som bara går runt och surar. Som klagar på sig själva, sin förmåga, på samhället, på politiker, på vädret, på ekonomin, på kärleken.. ja på ALLT. Vissa människor går också bara runt och ser allmänt buttra ut och muttrar till folk dem inte ens känner? herregud vad är det med folket där ute... man måste få en positivare livssyn, annars kommer det inte att sluta bra. Självklart är livet inte alltid en dans på rosor, men inte blir det bättre av att vara negativ och sur (då går bara värdefull tid till spillo). Men jag försöker iallafall se lite glad ut, allt känns mycket roligare och man blir mycket lyckligare själv också.

Så gott folk där ute, var trevliga mot era medmänniskor! kanske till och med ge någon ett leende eller hjälpa någon som verkar behöva! Tveka inte heller med att ge komplimanger och beröm! Det finns ju inget roligare än att höra något positivt om sig själv. Krama era anhöriga och berätta för dem hur mycket ni älskar dem <3
Livet varar inte förevigt (iallafall inte på jorden) ;)




14 år igen :-)

 

Ibland är det så kul att leka fjortiiiiis och ta pinsamma bilder på sig själv mitt bland folk som bara häpnar haha. Fasen lite kul måste man ju få ha. Det är faktiskt lite kul att leka "sexig" emellanåt. Det måste ha varit min otroligt sköna & ägande klasskompis MALIN som inspirerade mig till att leka lite sexy. Hon går nämligen på Pooldance (eller hur det stavas), porrdans är det iaf haha. Hon ba på lektionen idag när vi diskuterade om hur tufft läraryrket är då man får handskas med en hel del "psykotiska ungar": Fan nu skiter jag i det här och blir porrstjärna istället, högt så att alla hörde, HAHA, fan va jag garva! Du är SKÖNAST Malin!!! :)

Vi har förövrigt ingen lektion imorgon så jag har lov redan nu, så underbart! :)


Nu ska man återgå till det normala och laga lite mat!




 

 


Det snöar =)

Samuel var helt till sig imorse när vi kom till dagis då det SNÖADE för fullt :) Han la sig ner och sprattlade i snön och bara skrattade haha. Det gjorde iochförsig alla de andra barnen också. Man kom ju själv ihåg hur exalterad och lycklig man var när första snön kom. Nu får vi bara hoppas att den stannar ett tag, iallafall i några dagar. Vore kul om det blev såpass mycket att barnen kunde åka lite pulka för det är ju verkligen sjukt kul.

Nu ska jag fixa iordning mig lite och äta nån snabb lunch innan jag träffar min grupp. Vi har muntlig redovisning imorgon så vi måste arbeta ihop det sista och öva lite.

Onsdag är min sista dag sen är det LOOOOOOV!!! =)

13:e dec, Lucia :)

Idag är det Lucia men vi gör inte så mycket annat än bara är hemma och myser. Lite mumsigt fika ska vi iallafall ha :) Lussebullar Lussebullar!!! haha :D Annars är jag oförskämt trött faktiskt, orkar inte göra mycket idag inte.

Igår däremot då var jag hemma hos Emelie på kvällen och vi hade riktigt trevligt. Åt en supergod efterrätt som hennes mamma hade gjort (massa frukter med vit choklad). Det är något som jag verkligen gillar :D Sen såg vi på singing Bee och en film laws of attraction och bara umgicks och snackade hela kvällen :) Superkul! <3

Hoppas ni får en trevlig Luciasöndag =) Va riktigt snälla och rå om varandra för nu är det inte långt kvar tills jul :D Dem som är SNÄLLAST får flest julklappar, det har faktiskt tomten alltid sagt. Undra hur många jag får? Samuel kommer säkert få mest den lilla rackaren även om han inte varit lika snäll som mamman sin ;) han har varit lite för egotrippad HAHA men det växer bort med åren. Han är ju trots allt mammas dyrbaraste skatt som bara ska ha det bästa! <3


Lusse-dag med alla friends :)

Här kommer lite bilder från idag då vi hade Lusse-mys med hela friendsgänget :) Kamilla hade ordnat riktig julstämning och massa gott att äta. Barnen lekte för fullt iklädda sina underbart gulliga tomtedräkter. :)

   
  

  
   
   



Sen försökte vi ta en bild på de alla tre tomtenissarna sittandes i soffan, men det gick sådääär haha :)


 
 

Fredags morgon :)

Nu på morgonen ska jag och Samuel promenera lite vid vattnet i Sköndal (det är så vackert) och leka lite i lekparken (semlan). Samuel börjar faktiskt att uppskatta lekparker nu, tidigare har han ju mest bara gillat gungorna men nu är även ruschkanor och andra saker intressanta. Men mest kul är det förstås att bara springa runt och plocka löv, grus och annat på marken :)

Sedan ska vi handla lite mat på affären och laga någon slags lunch för att sedan åka till Farsta och uträtta några ärenden. Därefter beger vi oss till våra kära friends in Högmora (Kamilla & Isabella). Dit kommer även Frida och Albin vilket ska bli trevligt, var ju ett tag sedan vi sågs nu. :) Barnen ska vara lusse-klädda, Samuel ska inviga sin nya tomtedräkt haha det är så gulligt.

Sen ikväll måste vi ju sitta spikade då det är IDOL FINAL!!! Vet inte riktigt vem jag hejjar på nu när Tove har åkt ut (för hon var ju verkligen bäst) men spännande är det dock.

Ha en bra dag! Puss från oss =)



Vardagslyx



Jag har kommit på varför pengarna mina bara far iväg. Det beror helt enkelt på att jag unnar mig själv lite väl mycket "vardagslyx" . Jag tar exempelvis aldrig med mig matlåda till skolan då jag egentligen skulle behöva utan köper alltid något att äta där. En gång om dagen minst går jag in på pressbyrån eller liknande och köper mig en Brämhultsjuice, smothie eller något annat gott som jag är sugen på, haha. (dock inte kaffe, nej nej sådant dricker vi inte) :D

Alla dessa småsummor plockar verkligen. Det har jag ju iofs märkt under åren också men ändå tycker jag att det är så skönt att slippa äta gamla, äckliga matlådor. Köpa den dyraste och godaste juicen och verkligen kunna njuuuuta en grå och tråkig decemberdag. Så på det stora hela måste jag säga att det är värt att lägga en del pengar på lite onödig men samtidigt nödvändig "lyx i vardagen" :)

Gör det ni också, det är ni värda! (bry er inte om vad mamma säger) :)

Puss & Kram

bad och läggdags :)

Nu är vi vaccinerade! Jag har lite ont i armen, men jag hoppas att Samuel klarar sig från värk och feber. Vi har nyss tagit ett bad i badkaret, gud va avkopplande det är. Men när man badar med en 15 månaders så är det full rulle hela tiden. Han leker med alla schampoflaskor, badankor mm. Rätt vad det är snubblar han till (trots att jag tycker att jag har sådan koll) och hamnar under vattnet. Tur att vi gick på babysim med våra friends in högmora-forest så han är van vid "dyk".

Nu har Samuel precis somnat med sin älskade vällingflaska, välling är lite sövande för er som inte vet :) och han snarkar som en liten gammal gubbe därinne i sängen. Haha.

Samuel längtar tills på fredag för då får han träffa sina bästisar, Isabella och Albin :) Barnen och vi mammor ska umgås och ha lite "lussefirande" vilket ska blir superkul :) Här kommer en bild på de 3 sötnosarna!







vaccination...




Nu snart ska jag och Samuel gå och vaccinera oss mot svininfluensan. Jag har varit väldigt skeptiskt mot vaccinet då det gäller biverkningar. Men nu ska jag och lillplutten iaf vaccinera oss. Alla andra har ju klarat av det så det ska väl vi också göra :) man pallar ju inte ligga sjuk i flera veckor i influensa så det är lika bra att ta den här sprutan...

Hoppas inte gubben gråter, skriker av smärta för mycket nu :( tycker så synd om honom så fort nålen på sprutan kommer fram. Själv är jag inte stickrädd, har man klarat av att föda barn klarar man det mesta i smärtväg utan problem :)


bye bye, PUSS :D


Monday.... och praktik :)

Idag har jag varit på praktik och det var mycket givande. Fick vara med specialläraren i stort sett hela dagen. Det var intressant att se hur hon arbetade med elever som har lite svårt med läsning och skrivning än så länge. De är så söööööta och gulliga när de läser.

Sedan gjorde jag mina intervjuer, som var min "vfu- uppgift" denna gång. På onsdag ska jag dit igen och intervjua rektorn, hehe. Då får vi se vad han har att säga om resurserna och specialpedagogiken på denna skola :)

När jag kom hem åt jag middag (gulash soppa, bröd osv) och sen GLÖGG i vanlig ordning, haha jag har blivit som besatt av det. Lite juleskum blev det också, så gott!

Samuel är med farmor idag, vilket han tycker är mycket kul. Han älskar att vara med mormor, morfar, farmor och farfar =) det är viktigt att de får umgås med sitt barnbarn så mycket de vill, så att bra och nära relationer byggs upp. Sedan är det ju skönt för oss föräldrar som kan få lite egentid.

Nu ska jag dansa lite med bror min, han dansar ju "popping" och vill hela tiden visa mig sina nya moves och se vad jag tycker :) självklart tycker jag att han är grym! Love you broooooor <3




shopping-helg :)

I helgen har jag, S och F varit en hel del i Farsta Centrum och spanat på olika julklappar som ska köpas och även handlat lite redan nu. Filip köpte en jättefin leksaks synth till Samuel som han kan klinka och spela på :) riktigt kul. Jag köpte 3 st barnböcker (språkvetare som jag är haha) på Åhléns till lillen som han kan bläddra i. Väldigt roliga pekböcker faktiskt. De glittrade, djuren i böckerna hade "päls" som man kunde känna på. Saker och ting i ena boken doftade väldigt gott. Typ jordgubben luktade jordgubb, biet honung osv... häftiga grejer sådant fanns inte då jag var liten :)

Sedan åt vi god lunch, sallad på il Piatto eller hur det stavas. Det är mitt favorit matställe i Farsta numera. De gör så otroligt goda sallader, speciellt den med melon i ;) Mycket får man också, så man blir verkligen mätt! Inga snåljåpar där inte.

Förutom shopping hade jag och F fullt upp med lille S som inte vill sitta i vagnen då han har upptäckt att det är mycket roligare att springa runt och känna å ta på allt som finns. Han skrattade och sprang runt hela tiden i gångarna mellan affärerna, han har blivit så stor vår lille kille. Lite trotsig har han även börjat bli, så fort man bär upp honom när han hellre vill busa och springa blir han helt tokig och försöker "kräla sig ur" famnen och skrika haha. Brås han på mig när jag var liten mån tro? :-) riktigt eeeenviiiis.

Nu på kvällen har JAG och min MAMMA haft lite glögg-mys för oss själva. Det är ju så gott med glögg, russin och mandlar. Förut tyckte jag inte om det, men nu bara älskar jag glögg (lättglögg då förstås).

Imorgon är det praktik som gäller för min del, ska vara med en speciallärare för att se hur hennes arbetsdag går till och det ska bli ytterst intressant. Jag läser ju en kurs nu om specialpedagogik, är inte så insatt inom området ännu så imorgon blir det kul att få se lite hur man jobbar som speciallärare.


Har inte tagit så mycket kort i helgen, men här kommer iaf två från idag :)

 








Lärarutbildningen

På lektionen jag var på idag i skolan hade vi en ganska het diskussion. Vi började alla diskutera om huruvida lärarutbildningen är bra eller inte. Alla klagade och kritiserade upplägget och innehållet i hela utbildningen. Vissa delar är ju bättre än andra men överlag lär man sig på tok för mycket om teorin och alldeles för lite om praktiska saker i yrket. Hur fan lär man barnen ABC, att läsa och skriva till exempel??? Ingen har någonsin förklarat HUR man lär ut. Känns ganska skumt faktiskt. Man lär sig massor om olika teorier (vygotskij, skinner osv) men inte hur man kan tillämpa detta ute i verkligheten.

Vi diskuterade med läraren och hon tog verkligen illa upp och började försvara utbildningen. Men det hjälpte inte riktigt, vi vann diskussionen och hon kunde inte annat än att hålla med till slut. Dock poängterade hon att vi kommer få nytta av alla dessa teorier vi läser om i framtiden (efter att ha jobbat X antal år och fått erfarenhet) men hon tycker absolut att vi borde få lära oss mer om hur man lär ut så vi kan känna oss någorlunda säkra då vi ska ut i arbetslivet.


Komiskt är faktiskt att: Vi ska bli pedagoger men går den mest opedagogiska utbildningen!


Fredag =)

Idag har jag varit i skolan från 9-12 och Samuel har varit på förskolan tills kl 15 då jag kom och hämtade honom. Han hade varit mycket glad idag och gått runt och trallat (sjungit) mycket :-) haha han har det från sin mamma ;) För mig gick det bra i skolan, hade bara en lektion, men en lång sådan. Sedan åkte jag till stan och tittade runt lite. Skulle bland annat köpa en tomtedräkt till Samuel som han kan ha både på Lucia och Julafton :)

Här kommer några bilder på tomtedressen och Samuel med luvan på :) Han var dock mycket gladare när mössan kom av, haha.

 

     

 

Ikväll blir det Idol :D spännande nu! Hejja TOVE =)


Teveserier och program

Är det bara jag som tycker att programmen som går på TV numera är betydligt sämre än vad de var för bara några år sedan? Vi kan ta barnprogrammen till exempel. Dem är ju rena katastrofen, jag byter kanal så fort jag ser de tråååkiga animerade programmen och annat tecknat skit. Vad har hänt med de hederliga Astrid Lindgren filmerna? Disneyfilmerna och andra tecknade serier som fanns när jag var liten höll mycket högre klass än vad de gör idag. Jag vägrar sätta Samuel framför bolibompa numera, det är ju så dåååligt. Björnesmagasin var ju superbra och kul, nu går det inget liknande som kan mätas med det.

Sen kan vi ta några serier som går för oss vuxna. Nu tittar jag väldigt sällan på teve (kanske just för att det inte är så roliga/bra serier som går) men jag vet inte en enda komediserie som jag tycker är kul, jag har sett typ alla och jag skrattar inte en enda gång. Är det bara jag som är knäpp eller? jag som brukar skratta så ofta annars borde väl skratta när jag kollar på humorprogram men icke.

Själv älskar jag dramaserier som Sunset Beach som gick för x antal år sedan. Det var ju verkligen bra, kan de inte spela in någon ny spännande serie som bara fångar en? Så man känner att man inte kan missa ett enda avsnitt för att det är så spännande? Så har jag ärligt talat inte kännt på flera år då det gäller program.

Det enda jag sitter spikad i soffan på är IDOL allt annat är värdelöst i mina ögon. Kanske låter jag pessimistisk men motbevisa mig :-)


Tacka vet jag SunSet Beach!!!




julklappar

Sitter här och funderar på hur jag ska ha råd att köpa julklappar till alla? Jag vill ju så gärna shoppa, shoppa och shoppa men pengarna finns inte, speciellt inte denna månad. Förstår inte vart alla pengar har runnit iväg. Viktigast är ju självklart att lilla prinsen får tillräckligt med julklappar, men han får ju iochförsig mycket av resten av släkten/vänner.

Här kommer lite bilder från förra julen, där Samuel bland annat ligger mitt bland ett antal av sina klappar, den lilla bortskämda ungen haha :D men det är han värd! Han hoppas ju givetvis på lika många julklappar den här julen, det är ju så kul att öppna och dra i alla snören :-)


    


En spa- dag :)

Idag har jag haft en spa-dag, en riktig "rå om mig själv" dag vilket var behövligt. :) Jag åkte till Fridhemsplan och gick på Dagspa. Där fick jag aromamassage i 45 min, vilket var hur skönt som helst. Jag höll på att somna, för det var så avkopplande! Kan verkligen rekomendera det!


Sen åkte jag till Farsta, där tittade jag runt och åt lunch för att sen gå till Salong Mix och slinga håret. Det blev lagom ljust tycker jag, ser naturligt blont ut :) så jag är nöjd! Klockan hade hunnit bli 15.00 när jag var klar på salongen och då åkte jag hem till Sköndal och hämtade lille Samuel på dagis. Han hade gjort en jättefin ljuslykta (med hjälp av dagisfröken) med massa glitter och detaljer på, han är så duktig min älskling!

När vi kom hem åt vi pizza, det är ju faktiskt ganska gott ibland. Nu är vi bara hemma och leker o busar. Samuel älskar att leka kurragömma och kull. Han blir helt tokig när jag jagar honom, har nog aldrig hört ett barn skratta så högt haha. :)

Hoppas ni har haft en lika bra dag som vi :) Kram kram!






1:a december

Idag är det den första december, julkalendern har börjat men den missade Samuel och jag i morse. Vet faktiskt inte ens vad den handlar om men det är ändå en mysig tradition tycker jag :) dock har de blivit betydligt sämre med åren.

På morgonen idag har jag bland annat hunnit lämna min lilla prince på förskolan och gjort klart en läxa. Nu ska jag ringa och beställa en massage som jag har att ta ut (Fick nämligen en smartbox i somras av F) och det ska bli avkopplande, älskar massage och killning för er som inte vet :-) haha.

Jag och Nathalie satt och diskuterade häromdagen och kom fram till att det inte finns några företag som har KILLNING utan bara massage. Massage är ju jätteskönt men inget går nästan upp mot killning har vi kommit fram till. Men det är bara ett visst fåtal personer som kan killa bra, ni vet med fingertopparna på ryggen, ansiktet, armarna osv. Det är så sjuuuukt skönt. Tror fan att man skulle kunna tjäna bra pengar på den affäridén, frågan är ju bara hur man skulle marknadsföra sig, låter ju lite skumt med typ pillihåret, eller pillpåkroppen  HAHA :D

Ha en trevlig dag! =)




RSS 2.0